

## **Continuing Education Credits Tracking Form**

**2020** Center for Energy Workforce Development Virtual Workforce Development Summit and National Forum

Use the list below to keep track of the sessions you attend and submit directly to the appropriate accrediting organization.

Please Note: all Concurrent Sessions are recorded and available to registrants through January 2021.

November 17, 2020 - Annual Summit

| GENE            | RAL SESSION         |   |            |
|-----------------|---------------------|---|------------|
|                 | 11:00 am – 12:00 pm | How Other Business Sectors are Addressing Their Workforce Development Needs                                 | 60 minutes |
| CONC            | CURRENT CECCIONS    |   | Total:     |
| CONC            | CURRENT SESSIONS    |   |            |
|                 | 12:10 pm – 1:00 pm  | After the Statements: What Actions Have Been Taken Following Issuance of Statements Against Systemic Racism | 50 minutes |
|                 | 12:10 pm – 1:00 pm  | Making Workforce Planning an Industry and Corporate Priority  | 50 minutes |
|                 | 12:10 pm – 1:00 pm  | Effective Messaging About Trade Jobs and Industry Opportunities   | 50 minutes |
|                 | 12:10 pm – 1:00 pm  | Lessons in Leadership   | 50 minutes |
|                 |                     |   | Total:     |
| GENERAL SESSION |                     |   |            |
|                 | 1:15 pm – 2:15 pm   | The Future of Work: From Board and C-Suite Expectations to Strategy Execution                               | 60 minutes |
|                 |                     |   | Total:     |

| CONCURRENT SESSIONS                                    |                     |   |                    |  |
|--|---------------------|---|--------------------|--|
|  | 2:30 pm – 3:20 pm   | Lessons Learned: What Our Industry Did to Become<br>More Diverse            | 50 minutes         |  |
|  | 2:30 pm – 3:20 pm   | Follow the Money: Understanding Workforce<br>Development Policy             | 50 minutes         |  |
|  | 2:30 pm – 3:20 pm   | Technical Training in a Virtual World                                       | 50 minutes         |  |
|  | 2:30 pm – 3:20 pm   | What in the World has Happened to Our Culture                               | 50 minutes         |  |
| GENE   | RAL SESSION         |   | Total:             |  |
|  | 3:30 pm – 4:30 pm   | Solving Generational Challenges to Drive Workplace                          | 60 minutes         |  |
|  |                     | Performance   | Total:             |  |
| DAY 1 TOTAL MINUTES: November 18, 2020 – Annual Summit |                     |   |                    |  |
| GENERAL SESSION  |                     |   |                    |  |
|  | 11:00 am – 12:00 pm | Diversity, Equity, and Inclusion Roadmap for Change                         | 60 minutes  Total: |  |
| CONCURRENT SESSIONS                                    |                     |   |                    |  |
|  | 12:10 pm – 1:00 pm  | Program Spotlight: AABE Virtual Energy Academy                              | 50 minutes         |  |
|  | 12:10 pm – 1:00 pm  | Case Study: Why Workforce Development is No Longer Only HR's Responsibility | 50 minutes         |  |
|  | 12:10 pm – 1:00 pm  | Preparing for Jobs of the Future  | 50 minutes         |  |
|  |                     |   | Total:             |  |

| Lunchtime Learning Labs           |                     |   |                    |
|-----------------------------------|---------------------|---|--------------------|
|                                   | 1:05 pm – 2:15 pm   | The Future of Work: From Board and C-Suite Expectations to Strategy Execution:  • What Everyone Doing About Telework?  • What's Everyone Doing on the DE&I Track?  • Lessons Learned from Virtual Internships  • Recruiting Veterans During COVID | 70 minutes  Total: |
| CONC                              | CURRENT SESSIONS    |   |                    |
|                                   | 2:30 pm – 3:20 pm   | Case Study: Dominion Diversity Conference   | 50 minutes         |
|                                   | 2:30 pm – 3:20 pm   | Succession Planning in the Age of COVID   | 50 minutes         |
|                                   | 2:30 pm – 3:20 pm   | How and Why to Connect with Your Local Workforce<br>Development Board   | 50 minutes         |
|                                   |                     |   | Total:             |
| GENE                              | RAL SESSION         |   |                    |
|                                   | 3:30 pm – 4:30 pm   | Reinventing the Employee Experience: Research Recommendations form Accenture for CEWD   | 60 minutes         |
|                                   |                     | Recommendations form Accentaire for CEWB  | Total:             |
|                                   |                     | DAY 2 TOTAL MINUTES:  |                    |
| November 19, 2020 – Annual Summit |                     |   |                    |
| GENE                              | RAL SESSION         |   |                    |
|                                   | 11:00 am – 12:00 pm | How Exelon Has Shaped the Imperative Around Economic Empowerment Through Employment   | 60 minutes  Total: |
|                                   |                     |   | I OTAL:            |

| CONCURRENT SESSIONS |                    |  |             |
|---------------------|--------------------|--|-------------|
|                     | 12:10 pm – 1:00 pm | What We Learned from Recruiting at Minority Serving Institutions | 50 minutes  |
|                     | 12:10 pm – 1:00 pm | Preparing Today for Tomorrow's Skills                            | 50 minutes  |
|                     | 12:10 pm – 1:00 pm | Ford Next Generation Learning/Powerful Partnerships Made Easy    | 50 minutes  |
|                     | 12:10 pm – 1:00 pm | All Work and No Play   | 50 minutes  |
| NATIC               | DNAL FORUM         |  | Total:      |
|                     | 2:15 pm – 4:00 pm  | National Forum for State Consortia – Sharing Sessions            | 105 minutes |
|                     |                    |  | Total:      |
|                     |                    | DAY 3 TOTAL MINUTES:   |             |

Add all your sessions to find out your total minutes, and then divide by 60 minutes.

| Each 60 minutes = 1 CEU*               | Each 60 minutes = 1 CEHT          | Each 60 minutes = 1 PDHŦ |
|--|-----------------------------------|--------------------------|
| Total Min                              | utes Attended /60 =               | Total Conference         |
| Participant Name:                      | Employer:                         |                          |
| Email Address:                         | Phone:                            |                          |
| Address:                               | City, State, Zip:                 |                          |
|  | (Do not write below this line)    |                          |
| Participant Name:                      |                                   |                          |
| This participant has attended the 2020 | 0 CEWD Virtual Workforce Summit a | and National Forum.      |
| CEWD Signature:                        | Date: _                           |                          |
| CEWD Representative                    |                                   |                          |

<sup>\*</sup> Continuing Education Credits

<sup>†</sup> Continuing Education Hours

<sup>‡</sup> Professional Development Hours